ПОЧЕТНА

ЗА НСИОМ

ЧЛЕНКИ

КОНТАКТ

КОНТАКТ

1logo civ

1LOGO TELESNI

1LOGO SPORT

1LOGO SLEPI

1logo gluvi

1LOGO PORAKA

1LOGO TRUDOVI

Контакт

Национален совет на инвалидските организации на Македонија
Адреса:
11 Октомври 42а
Скопје
1400
Македонија
Е-пошта:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Телефон:
(02) 3 165 526
Факс:
(02) 3 165 526

Контакт форма

Испрати е-порака
(по желба)