11 Октомври 42-а, 1000 Скопје

„Нека се чуе вашата порака!“  е насловот на тридневната работилница која почнува денеска во Скопје

Националниот совет на инвалидските организации на Македонија го одбележаа Меѓународниот ден на лицата со инвалидност,

Институтот за медиуми и различности од Лондон, Македонскиот институт за медиуми и Националниот совет на

Заштита на децата од насилство и унапредување на социјалната инклузија на децата со попреченост во

Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, во пресрет на Меѓународниот ден на лицата со