11 Октомври 42-а, 1000 Скопје

Марија Стрезовска по цели 16 месеци се гледа со другарите од здружението „Порака“. Таа ја прими вакцината на „Синофарм“ и чека сите другари да се вакцинираат и повторно да се дружат.