11 Октомври 42-а, 1000 Скопје
Оливера и Премиерот
На 27.12.2022 г., во хотел Александар Палас во Скопје, во организација на Агенцијата за млади

НИЕ СМЕ СВЕТСКИ ПРВАЦИ!!!! БРАВОООООО ОЛЕ!!!!! На 14.11.2022 година во 09:30 часот по македонско време,

default img

Националниот Совет на инвалидските организации на Македонија доделува награда “3-ти Декември”, на истакнати поединци, организации

den za istorija

На 8 Септември 2022 година, двајца врвни спортисти, спортски великани од редот на параолимпијците, параолимписките шампиони

default img
На 28-29.06.2022 година, во хотелот „Холидеј Ин“ во Скопје, се одржа Национална работилница за подготовка

Министерката Тренчевска
На 29.04.2022 година, во просториите на ДХО „Даре Џамбаз“ беше одржана работна средба помеѓу претседателите

default img
На 30.03.2022 година во 09:30 часот, во просториите на Владата на Република Северна Македонија се

Прием кај Наумче Мојсоски

На 21.03.2022 година, европската шампионка Оливера Наковска Бикова и стрелачкиот тим на Параолимписки комитет на

Прием кај Претседателот Пендаровски

На 21.03.2022 година, македонскиот стрелачки тим предводен од европската шампионка Оливера Наковска Бикова, имаше прием