11 Октомври 42-а, 1000 Скопје
Министерката Тренчевска
На 29.04.2022 година, во просториите на ДХО „Даре Џамбаз“ беше одржана работна средба помеѓу претседателите

default img
На 30.03.2022 година во 09:30 часот, во просториите на Владата на Република Северна Македонија се

Прием кај Наумче Мојсоски

На 21.03.2022 година, европската шампионка Оливера Наковска Бикова и стрелачкиот тим на Параолимписки комитет на

Прием кај Претседателот Пендаровски

На 21.03.2022 година, македонскиот стрелачки тим предводен од европската шампионка Оливера Наковска Бикова, имаше прием

Национално координативно тело

Во координација со Националното координативно тело за спроведување на Конвенцијата на ООН за правата на

По повод одбележувањето на 3 декември, меѓународниот ден на лицата со попреченост, Националниот совет на